Lai arī Rietumu līgā godalgoto vietu sadalījums bija zināms daudz ātrāk, sezona ieilga dēļ divām spēlēm, kuras nevarēja notikt covid-19 ieviesto ierobežojumu dēļ.Oficiāli pirmo 3.līgas reģionālo čempionātu var uzskatīt par pabeigtu no šī gada 5.novembra, kad to pastiprināja LFF valde, par galveno kritēriju vietu sadalē pasludinot vidēji spēlē gūtos punktus.
 
Par pirmajiem Rietumu līgas čempioniem kļuvuši FK Tukums 2000 futbolisti. Lai gan pirms sezonas FK Kauguri / Beitar izredzes tika vērtētas augstāk, abas savstarpējās spēles uzvarēja tukumnieki, tādējādi lielā mērā atrisinot uzdevumu jau sezonas vidusdaļā. Jūrmalas komanda ierindojās otrajā vietā, sezonas noslēgumā saņemot arī turnīra organizatoru balvu "Par godīgu spēli". No FK Kauguri / Beitar komandas arī turnīra rezultatīvākais spēlētājs Dzmitry Kuzmin ar 7 gūtiem vārtiem. 
 
Varbūt vairāk tika gaidīts no Liepājas FS jaunās maiņas, kura iesāka bikli, bet turnīra beigās jau savā laukumā sagrāva čempionus, un galarezultātā izcīnīja 3.vietu. Arī pārējās trīs komandas atsevišķās spēlēs demonstrēja konkurētspējīgu sniegumu. Bet vairāk par futbola kvalitātēm laukumā, kuras noteikti ar laiku augs, priecē komandu nopietnā attieksme pret organizatoriskajiem jautājumiem. Šogad redzētais vedina domāt, ka šie nav vienas sezonas projekti, un cerēsim, ka 3.līgā spēlējošo klubu skaits ar laiku tikai augs.
 
Ar visu turnīra statistiku, komandu profiliem, turnīra tabulu, spēļu kalendāru un DK lēmumiem var iepazīties kurzeme.lff.lv attīecīgajā sadaļā.
 
 
Foto no spēles FK Lielupe - FC Talsi / FK Laidze: 
 
lie tal 1
 
lie tal 2
 
lie tal 8
 
lie tal 6
 
lie tal 9
 
 
Foto no spēles Liepājas FS - FK Dobele Allegro:
 
1.1
 
 
4.1
 
5.1
 
7.1
 
13.1